Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Καλοκαίρι στην πραγματικότητα και στο stardoll!!

Γεια σας και σήμερα :) 
Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σας μιλήσω για το καλοκαιρινό ντύσιμο αλλά και για το make-up♥
Κάθε καλοκαίρι που μας έρχεται σίγουρα όλες μας αναρωτιώμαστε με αγωνία, τι θα φορέσουμε φέτος τι να αγοράσουμε;
Ορίστε μερικά tips :
->Φούστες!Μην το σκεφτείτε οι φούστες είναι πολύ στην μόδα φέτος!Ασχέτως το τι πόδια έχετε κάθε φούστα ταιριάζει σε κάθε τύπο ποδιών.Επιλέξτε αυτές που είναι πολύχρωμες ή με χαριτωμένα σχέδια!Μακριές ή κοντές φούστες κολακεύουν κάθε πόδια :)♥(Να ξέρετε πολύ στην μόδα είναι οι ψιλόμεσες και οι maxi)






ΥΓ:Ωραίες φούστες maxi θα βρείτε στα ZARA :


->Κοντά μπλουζάκια!Μην ντραπείτε  ειδικά αν έχετε ωραία κοιλιά χωρίς παχάκια για μία βολτούλα τα κοντά τοπάκια είναι μια τέλεια λύση! Συνδυάζονται κυρίως με τις φούστες τις ψιλόμεσες οπότε άμα έχετε κάποιο θέμα με την κοιλιά σας, ακόμα καλύτερα επειδή θα φαίνεται λιγότερο μέρος της κοιλιάς!
->Τζιν!Τα τζιν είναι σίγουρα κάτι που έχουμε όλες μας στην ντουλάπα μας! Χειμώνα-Καλοκαίρι τα τζιν δεν τα ξεχνάμε ποτέ! ΠΡΟΣΟΧΗ, όμως τα σκουρόχρωμα τζιν πρέπει να συνδυάζονται με ανοιχτώχρομες μπλούζες♥ 
Τα σκισμένα τζιν είναι πολύ στην μόδα ειδικά αυτά τα boyfriend!
Τα boyfriend τζιν συνδυάζονται πολύ ωραία με τοπάκια ^-^, ενώ τα κολλητά τζιν δεν πάνε πολύ ωραία με τοπάκια (εκτός αν αυτή που τα φοράει είναι αδύνατη)
Ο λόγος που πολλά κορίτσια προτιμάνε τα boyfriend τζιν μαζί με τα τοπάκια είναι επειδή τους κάνει να δείχνουν  πιο ''cool''!
Αυτά ήταν μερικά tips που θα μπορούσατε να ακουλουθήσετε όσον αναφορά την μόδα :)
(στο stardoll αλλά και στην πραγματική σας ζωή)
Όσον αναφορά το make-up ποιο πολύ θα σας χρησιμεύσουν οι συμβουλές μου όσον αναφορά για το stardoll παρά για την προσωπική σας ζωή, επειδή στο stardoll κάνουμε και μερικές υπερβάσεις που στην πραγματική μας ζωή θα φαινόντουσταν λίγο παρατραβηγμένες...!!!
Ορίστε μερικά tips για το make up :
->Μάτια!Μην τα τονίζετε πάρα πολύ, ούτωσι άλλως είναι καλοκαίρι και ιδιαίτερα με την ζέστη μια σκιά χρώματος σκούρου μοβ, γκρι ή μαύρο θα φανεί τραβηγμένη!!! 
Χρώματα όπως το ανοικτό μπλέ, το λιλά το πορτοκαλί, άσπρο κτλ(ελαφρύ πάντα)
Περίγραμμα ματιών!Για το περίγραμμα ματιών καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε σκουρόχρωμα χρώματα όπως μαυρο, γρκι, καφέ, αλλά το άσπρο πάντα είναι υπέροχο και φωτεινό!
->Χείλια!Για να τονίσουμε τα χείλια μας χωρίς να το παρατραβίξουμε πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε και τι σκιά φοράμε αλλά και το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι!
Υπερβολικά στενό στόμα!Επιλέγουμε κραγιόν σε σκούρες κόκκινες και καφέ αποχρώσεις.
Λεπτά χείλη!Επιλέγουμε ανοιχτόχρωμα κραγιόν και περιγράμματα.
Πλατιά χείλη!Τέτοια χείλη συναντάμε σε μεγάλο στόμα. Διορθώνουμε το V των χειλιών χρησιμοποιώντας σκούρα περιγράμματα και κραγιόν και δε γεμίζουμε τις άκρες.Επιλέγουμε ότι κραγιόν θέλουμε αρκεί να ακολουθήσουμε τις παραπάνω συμβουλές!


Όσο αναφορά τις φωτοσκιάσεις και τα ρουζ(για τα μάγουλα)ορίστε ένα βιντεάκι :D

https://www.youtube.com/watch?v=ejfBujLhgmY

Ελπίζω να βοήθησα
Καλές βόλτες, coolevelinaaa(Εβελίνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου